NKL logo

Julkaisutiedot

Näkövammaisten liiton tuottamat saavutettavat julkaisut
Alta löydät tarkemmat tiedot julkaisusta.Nykyaika

Julkaisija:Suomen Adventtikirkko
Kuvaus:Nykyaika ammentaa Jumalan sanasta, jota tuodaan esille selkeällä arkielämää koskettavalla tavalla. Mm. pelkoja, masennusta, ihmissuhde- ja kasvatusongelmia käsitellessään Nykyaika haluaa osoittaa, miten samanlaisia asioita Raamatun ihmiset ovat käyneet elämässään läpi, ja millaisia keinoja Jumalalla on tukea ja eheyttää tämän päivän ihmistä.
Jakelumuodot:
  • CD-levy
  • Luetus-kuuntelu

Näin tilaat

CD-levynä

CD-levyllä jaettava äänijulkaisu tilataan lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). CD-lehtiä voi tilata henkilö, jonka haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen.

Luetus-kuuntelu -julkaisuna

Luetus-kuuntelu-julkaisun eli verkon kautta kuunneltavan äänijulkaisun saa tilattua lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). Luetus-kuuntelu-julkaisuja voivat tilata Näkövammaisten liiton Luetus-kuuntelun asiakkaat. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoja Luetus-kuuntelusta on sivuillamme osoitteessa www.luetus.fi