NKL logo

Julkaisutiedot

Näkövammaisten liiton tuottamat saavutettavat julkaisut
Alta löydät tarkemmat tiedot julkaisusta.Ristin Voitto

Julkaisija:Aikamedia Oy
Kuvaus:Ristin Voitto (RV) on vuonna 1912 perustettu kristillinen lehti. Se on muotoutunut kasvavan suomalaisen helluntailiikkeen omaksi julkaisuksi. Vuosien saatossa RV on kehittynyt koko kristillisen kentän ilmiöitä uutisoivaksi nykyajan kristilliseksi mediaksi. RV on helluntaiseurakuntien viikkolehti ja toimii myös useiden seurakuntien jäsenlehtenä. RV tuo esiin Raamatun opetuksia ja käsittelee monipuolisesti hengelliseen elämään liittyviä aiheita. Lukijat osallistuvat aktiivisesti herätysliikettä, kristillistä elämää ja opillisia kysymyksiä ruotivaan keskusteluun.
Jakelumuodot:
  • CD-levy
  • Luetus-kuuntelu
  • Luetus-sovellus

Näin tilaat

CD-levynä

Tilaukset/Osoitteen muutokset/Peruutukset: soini.k.siirtola@gmail.com, puh. 040 7490877

Luetus-kuuntelu -julkaisuna

Luetus-kuuntelu-julkaisun eli verkon kautta kuunneltavan äänijulkaisun saa tilattua lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). Luetus-kuuntelu-julkaisuja voivat tilata Näkövammaisten liiton Luetus-kuuntelun asiakkaat. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoja Luetus-kuuntelusta on sivuillamme osoitteessa www.luetus.fi

Luetus-sovellus -julkaisuna

Tietokoneella tai mobiililaitteella kuunneltavat julkaisut haetaan Luetus-verkkopalvelusivuilta käyttäjätunnuksen avulla. Kirjautumistiedot saa liittymällä Luetus-palvelun asiakkaaksi. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoa on sivuillamme osoitteessa www.nakovammaistenliitto.fi/fi/luetus.