NKL logo

Julkaisutiedot

Näkövammaisten liiton tuottamat saavutettavat julkaisut
Alta löydät tarkemmat tiedot julkaisusta.



Parnasso

Julkaisija:Otavamedia Oy
Kuvaus:Parnasso on kirjallisuuteen intohimoisesti suhtautuvien lukijoiden ja kaikkien ammattilaisten lehti. Lukija pysyy kirjallisuuskeskustelussa ajan tasalla. Arvosteluosasto ja kolumnit kertovat, mitä kirjallisuudessa tapahtuu juuri nyt. Esseet seulovat esiin kiinnostavimmat klassikot, lehdessä julkaistavat runot ja novellit näyttävät myös sen, mihin suuntaan kirjallisuus on menossa.
Jakelumuodot:
  • Luetus-kuuntelu
  • Luetus-sovellus

Näin tilaat

Luetus-kuuntelu -julkaisuna

Luetus-kuuntelu-julkaisun eli verkon kautta kuunneltavan äänijulkaisun saa tilattua lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). Luetus-kuuntelu-julkaisuja voivat tilata Näkövammaisten liiton Luetus-kuuntelun asiakkaat. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoja Luetus-kuuntelusta on sivuillamme osoitteessa www.luetus.fi

Luetus-sovellus -julkaisuna

Tietokoneella tai mobiililaitteella kuunneltavat julkaisut haetaan Luetus-verkkopalvelusivuilta käyttäjätunnuksen avulla. Kirjautumistiedot saa liittymällä Luetus-palvelun asiakkaaksi. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoa on sivuillamme osoitteessa www.nakovammaistenliitto.fi/fi/luetus.