NKL logo

Julkaisutiedot

Näkövammaisten liiton tuottamat saavutettavat julkaisut
Alta löydät tarkemmat tiedot julkaisusta.Elinehto

Julkaisija:Munuais- ja maksaliitto
Kuvaus:Elinehto-Livsvillkor on Munuais- ja maksaliiton jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se sisältää tietoa munuais- ja maksasairauksista, niiden ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Lehdessä on henkilöhaastatteluja, asiantuntijoiden artikkeleita sekä tietoa liiton ja yhdistysten tapahtumista, teemapäivistä ja kursseista. Liiton jäsenyhdistysten jäsenet saavat Elinehto-lehden jäsenetuna. Lehden vuosikerran hinta on 25 euroa. Elinehto jaetaan jäsenistölle, terveydenhuollon yksiköille ja muille sidosryhmille sekä tilaajille. Levikki on 7300. Vuoden viimeisessä numerossa 4 ilmestyy liiton seuraavan vuoden kurssit, kuntoutukset ja tuetut lomat. Sen levikki on 11 300. Nelosnumero postitetaan myös nefrologeille, gastroenterologeille ja perusterveydenhuollon ylilääkäreille.
Jakelumuodot:
  • Luetus-kuuntelu
  • Luetus-sovellus

Näin tilaat

Luetus-kuuntelu -julkaisuna

Luetus-kuuntelu-julkaisun eli verkon kautta kuunneltavan äänijulkaisun saa tilattua lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). Luetus-kuuntelu-julkaisuja voivat tilata Näkövammaisten liiton Luetus-kuuntelun asiakkaat. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoja Luetus-kuuntelusta on sivuillamme osoitteessa www.luetus.fi

Luetus-sovellus -julkaisuna

Tietokoneella tai mobiililaitteella kuunneltavat julkaisut haetaan Luetus-verkkopalvelusivuilta käyttäjätunnuksen avulla. Kirjautumistiedot saa liittymällä Luetus-palvelun asiakkaaksi. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoa on sivuillamme osoitteessa www.nakovammaistenliitto.fi/fi/luetus.