NKL logo

Julkaisutiedot

Näkövammaisten liiton tuottamat saavutettavat julkaisut
Alta löydät tarkemmat tiedot julkaisusta.Retina

Julkaisija:Retina ry
Kuvaus:Retina on Retina ry:n tiedotus- ja jäsenlehti, jossa julkaistaan tietoa perinnöllisistä silmänpohjasairauksista, niiden tutkimuksesta ja kehitteillä olevista hoitokeinoista, kuntoutusasioista, retiniitikoiden kokemuksista ja selviytymiskeinoista sekä yhdistyksen toiminnasta ja jäsentapaamisista.
Jakelumuodot:
  • CD-levy
  • Luetus-kuuntelu
  • Luetus-sovellus

Näin tilaat

CD-levynä

Retina ry, puh. (09) 3960 5800, info@retina.fi

Luetus-kuuntelu -julkaisuna

Luetus-kuuntelu-julkaisun eli verkon kautta kuunneltavan äänijulkaisun saa tilattua lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). Luetus-kuuntelu-julkaisuja voivat tilata Näkövammaisten liiton Luetus-kuuntelun asiakkaat. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoja Luetus-kuuntelusta on sivuillamme osoitteessa www.luetus.fi

Luetus-sovellus -julkaisuna

Tietokoneella tai mobiililaitteella kuunneltavat julkaisut haetaan Luetus-verkkopalvelusivuilta käyttäjätunnuksen avulla. Kirjautumistiedot saa liittymällä Luetus-palvelun asiakkaaksi. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoa on sivuillamme osoitteessa www.nakovammaistenliitto.fi/fi/luetus.