NKL logo

Julkaisutiedot

Näkövammaisten liiton tuottamat saavutettavat julkaisut
Alta löydät tarkemmat tiedot julkaisusta.



Hymy

Julkaisija:Otavamedia Oy
Kuvaus:Hymy kääntää ihmisistä, asioista ja ilmiöistä esiin uuden ja tuoreen näkökulman. Lehti on rohkea ja kulkee omia polkujaaan. Hymy on koko kansan lehti, jossa ei pokkuroida eikä kumarrella ketään eikä mitään. Hymyä ahmivat niin duunarit kuin tirehtööritkin. Joka numerossa on mukana Terveys-Hymy, joka keskittyy itsehoitoon, keinoihin joilla voimme ennaltaehkäistä, hoitaa ja parantaa vaivojamme ja ylläpitää hyvää terveyttä.
Jakelumuodot:
  • CD-levy
  • Luetus-kuuntelu
  • Luetus-sovellus

Näin tilaat

CD-levynä

CD-levyllä jaettava äänijulkaisu tilataan lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). CD-lehtiä voi tilata henkilö, jonka haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen.

Luetus-kuuntelu -julkaisuna

Luetus-kuuntelu-julkaisun eli verkon kautta kuunneltavan äänijulkaisun saa tilattua lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). Luetus-kuuntelu-julkaisuja voivat tilata Näkövammaisten liiton Luetus-kuuntelun asiakkaat. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoja Luetus-kuuntelusta on sivuillamme osoitteessa www.luetus.fi

Luetus-sovellus -julkaisuna

Tietokoneella tai mobiililaitteella kuunneltavat julkaisut haetaan Luetus-verkkopalvelusivuilta käyttäjätunnuksen avulla. Kirjautumistiedot saa liittymällä Luetus-palvelun asiakkaaksi. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoa on sivuillamme osoitteessa www.nakovammaistenliitto.fi/fi/luetus.