NKL logo

Julkaisutiedot

Näkövammaisten liiton tuottamat saavutettavat julkaisut
Alta löydät tarkemmat tiedot julkaisusta.



Kanava

Julkaisija:Otavamedia Oy
Kuvaus:Kanavassa alojensa kärkinimet kirjoittavat syvällisesti, mutta yleistajuisesti yhteiskunnan, politiikan, talouden ja kulttuurin kysymyksistä. Kanava on vastavoima yhä pinnallisemmaksi käyvässä mediamaailmassa. Vakavien ja syvällisten analyysien julkaiseminen on vähentynyt ja siksi Kanavan rooli on selvä: sen tehtävänä on tarjota syvällisiä ja punnittuja puheenvuoroja, joiden kirjoittamiseen ja lukemiseen käytetään reilusti aikaa.Kanavan tavoitteena on osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ajankohtaisilla, mutta aikaa kestävillä asiantuntijapuheenvuoroilla. Kanava on lukijoille, jotka haluavat seurata yhteiskuntaa pintaa syvemmältä.
Jakelumuodot:
  • CD-levy
  • Luetus-kuuntelu
  • Luetus-sovellus

Näin tilaat

CD-levynä

CD-levyllä jaettava äänijulkaisu tilataan lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). CD-lehtiä voi tilata henkilö, jonka haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen.

Luetus-kuuntelu -julkaisuna

Luetus-kuuntelu-julkaisun eli verkon kautta kuunneltavan äänijulkaisun saa tilattua lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). Luetus-kuuntelu-julkaisuja voivat tilata Näkövammaisten liiton Luetus-kuuntelun asiakkaat. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoja Luetus-kuuntelusta on sivuillamme osoitteessa www.luetus.fi

Luetus-sovellus -julkaisuna

Tietokoneella tai mobiililaitteella kuunneltavat julkaisut haetaan Luetus-verkkopalvelusivuilta käyttäjätunnuksen avulla. Kirjautumistiedot saa liittymällä Luetus-palvelun asiakkaaksi. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoa on sivuillamme osoitteessa www.nakovammaistenliitto.fi/fi/luetus.