NKL logo

Julkaisutiedot

Näkövammaisten liiton tuottamat saavutettavat julkaisut
Alta löydät tarkemmat tiedot julkaisusta.



Maalla

Julkaisija:Otavamedia Oy
Kuvaus:Maalla on country living -lehti. Jos haaveilet leppoisammasta elämänrytmistä ja mielekkäästä asumisesta maaseudulla, Maalla on oikea lehti sinulle. Maalla välittää mielenrauhaa arkisen kiireen keskellä. Se kertoo tavallisten ihmisten valinnoista ja rohkaisee luontoa kunnioittavaan ja juurevaan elämäntapaan. Kauniiden kotien ja koskettavien tarinoiden lisäksi löydät lehden sivuilta hyödyllisiä palstoja, joista on helppo poimia ajankohtaisia ideoita sisustukseen, keittiöön ja puutarhaan. Joka numerossa on inspiroiva tee itse -osio, jossa annetaan ohjeet maukkaaseen lähiruokaan, käsitöihin, nikkarointiin sekä vanhan kunnostukseen. Nostalgiaa kaipaaville tarjolla on ihania keräilykohteita, talonpoikaisantiikkia sekä mielenkiintoista perinnetietoa.
Jakelumuodot:
  • Luetus-kuuntelu
  • Luetus-sovellus

Näin tilaat

Luetus-kuuntelu -julkaisuna

Luetus-kuuntelu-julkaisun eli verkon kautta kuunneltavan äänijulkaisun saa tilattua lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). Luetus-kuuntelu-julkaisuja voivat tilata Näkövammaisten liiton Luetus-kuuntelun asiakkaat. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoja Luetus-kuuntelusta on sivuillamme osoitteessa www.luetus.fi

Luetus-sovellus -julkaisuna

Tietokoneella tai mobiililaitteella kuunneltavat julkaisut haetaan Luetus-verkkopalvelusivuilta käyttäjätunnuksen avulla. Kirjautumistiedot saa liittymällä Luetus-palvelun asiakkaaksi. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoa on sivuillamme osoitteessa www.nakovammaistenliitto.fi/fi/luetus.