NKL logo

Julkaisutiedot

Näkövammaisten liiton tuottamat saavutettavat julkaisut
Alta löydät tarkemmat tiedot julkaisusta.Mikrobitti

Julkaisija:Alma Talent Oy
Kuvaus:Mikrobitti tarjoaa älykästä viihdettä ja ajankohtaista tietoa uusimmasta tekniikasta. MB tutkii ja testaa digitaalisen tekniikan ja tuo esiin uusia näkökulmia laitteiden hyödyntämisestä. Koska tekniikka on mielenkiintoista, välillä nautitaan myös puhtaasti sen esittelystä: miten laitteet toimivat ja mitä kaikkea upeaa digitaalinen tulevaisuus voi meille tarjota. Lukija löytää lehdestään runsaasti hyötytietoa muun muassa tietokoneista, televisioista, kotiteattereista ja kännyköistä. Palstatilaa saavat myös ihmiset teknologian taustalla. Luotettavat testit ja innostavat jutut tarjoavat paljon viihdyttävää ja asiantuntevaa purtavaa.
Jakelumuodot:
  • Luetus-kuuntelu
  • Luetus-sovellus

Näin tilaat

Luetus-kuuntelu -julkaisuna

Luetus-kuuntelu-julkaisun eli verkon kautta kuunneltavan äänijulkaisun saa tilattua lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). Luetus-kuuntelu-julkaisuja voivat tilata Näkövammaisten liiton Luetus-kuuntelun asiakkaat. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoja Luetus-kuuntelusta on sivuillamme osoitteessa www.luetus.fi

Luetus-sovellus -julkaisuna

Tietokoneella tai mobiililaitteella kuunneltavat julkaisut haetaan Luetus-verkkopalvelusivuilta käyttäjätunnuksen avulla. Kirjautumistiedot saa liittymällä Luetus-palvelun asiakkaaksi. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoa on sivuillamme osoitteessa www.nakovammaistenliitto.fi/fi/luetus.