Julkaisun Tuntosarvi tiedot

Julkaisija

Suomen Kuurosokeat ry

Puhelin: 040 778 0299

Käyntiosoite: Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere

Postiosoite: Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere

Kotisivut: http://www.kuurosokeat.fi

Kuvaus

Tuntosarvi on Suomen Kuurosokeat ry:n järjestölehti. Se ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Yksi numeroista on kaksoisnumero. Lehti julkaistaan isokirjoituksella, pisteillä, Daisyäänitteenä, viittomakielisenä videona DVD:llä ja YouTubessa, elektronisena NKL:n Luetus-julkaisuna ja pdf-muodossa yhdistyksen kotisivuilla.

Jakelumuodot

Tilausohje

Äänijulkaisu, CD-levy

CD-levyllä jaettava äänijulkaisu tilataan lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nkl.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). CD-lehtiä voi tilata henkilö, jonka haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen.

Äänijulkaisu, verkosta kuunneltava

Verkon kautta kuunneltavan äänijulkaisun saa tilattua lähimmästä näkövammaisten alueyhdistyksestä tai Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nkl.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15). Verkon kautta jaettavia äänijulkaisuja voivat tilata Lehtikuuntelupalvelun asiakkaat. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoja Lehtikuuntelupalvelusta on sivuillamme osoitteessa www.nkl.fi/lehtikuuntelu.

Luetus-julkaisu

Tietokoneella tai mobiililaitteella kuunneltavat julkaisut haetaan Luetus-verkkopalvelusivuiltakäyttäjätunnuksen avulla. Kirjautumistiedot saa liittymällä Luetus-palvellun asiakkaaksi. Asiakkaaksi hyväksytään henkilöt, joiden haitta-aste on vähintään 50 % näkövammasta johtuen. Lisätietoa on sivuillamme osoitteessa www.nkl.fi/luetus.

Pistekirjoituslehti

Pistekirjoituksella painettuja lehtiä tilataan Näkövammaisten liitosta sähköpostitse lehtitilaukset@nkl.fi tai puhelimitse 09 3960 4656 (ti-to klo 9-15).